Over mij

Sharleena Fontijn

" Als kind van gescheiden ouders weet ik wat voor impact een scheiding kan hebben, en ook hoe fijn het is dat de ouders zonder te veel problemen met elkaar kunnen communiceren. "

Mijn naam is Sharleena Fontijn, getrouwd en moeder van drie prachtige dochters. Een aantal jaar geleden begon mijn passie om mensen te helpen hun onderlinge problemen op te lossen door te zorgen dat zij elkaar beter gaan begrijpen. Daarbij vind ik het oplossen van (complexe) financiële puzzels erg interessant. In echtscheidingsbemiddeling komen deze twee aspecten samen, hierdoor voer ik mijn werk nog dagelijks met plezier uit.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, ga ik erop uit met mijn gezin of zit ik met een goed boek in mijn tuin.

Als kind van gescheiden ouders weet ik wat voor impact een scheiding kan hebben, en ook hoe fijn het is dat de ouders zonder te veel problemen met elkaar kunnen communiceren. Hier ligt dan ook altijd mijn focus wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding.

Ervaring en opleidingen

Scheidingsdeskundige

Als mediator ben ik aangesloten bij de Scheidingsdeskundige. Omdat ik van hun kennis gebruik kan maken, kan ik te allen tijde jullie vragen correct beantwoorden en zorgen dat jullie juist worden geïnformeerd over alle relevante onderwerpen.

Gespecialiseerd in echtscheidingen

Als mediator ben ik gespecialiseerd in (echt)scheidingen. Zo volg ik regelmatig trainingen om mijn kennis up-to-date te houden. Hiermee kan ik jullie begeleiden in een proces waar veel bij komt kijken en waarbij er veel informatie op jullie afkomt. Een scheiding is vaak stressvol genoeg met alle beslissingen die gemaakt dienen te worden, en ik zie het als mijn taak om hier zoveel mogelijk in te ontzorgen.

RFEA + CFP Keurmerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan voor een kennismakingsgesprek, maar ook voor andere vragen.