Ouderschapsplan

Wanneer jullie uit elkaar gaan met minderjarige kinderen brengt dit grote veranderingen voor het ouderschap met zich mee. Jullie wonen niet meer bij elkaar en hebben geen relatie meer, maar dienen nog wel samen beslissingen over jullie kind(eren) te nemen. Met een ouderschapsplan leggen jullie de basis voor alle beslissingen vast en kunnen vele discussies voorkomen worden. Ik help jullie graag om een ouderschapsplan op te stellen.

Lees meer

Hoe maken we samen een ouderschapsplan op?

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  Ik kom bij jullie langs om jullie situatie uitgebreid te bespreken en om te kijken of de klik tussen ons aanwezig is. Aan de hand hiervan maken jullie een keuze om wel/niet met mij verder te gaan.
 2. Mediationgesprekken.
  Ik kom bij jullie langs om alle relevante onderwerpen te bespreken, zoals de omgangsregeling en verdeling van de kinderkosten.
 3. Opmaken van het ouderschapsplan.
  Dit doe ik voor jullie, waarna we deze samen goed doorlopen tot jullie het 100% eens zijn met de inhoud van het ouderschapsplan
 4. Ondertekenen van het ouderschapsplan.
  Ik kom bij jullie langs om het ouderschapsplan te ondertekenen. Hiervoor nemen we het ouderschapsplan nog even op de belangrijkste punten door.
 5. Eventueel vastlegging in notariële akte.
  Indien jullie de afspraken in een notariële akte willen laten vastleggen help ik jullie zoeken naar een geschikte notaris bij jullie in de buurt.

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan voor een kennismakingsgesprek, maar ook voor andere vragen.